Regija – Održana skupština Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Osječko-baranjske županije

Regija - Održana skupština Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Osječko-baranjske županije

Udruga obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Osječko baranjske županije uOsijeku 20.lipnja.2013 je održala 6. redovnu izbornu skupštinu i 21. izvještajnu.

 

Skupštinu je otvorila predsjednica Udruge Zlata Velat, koja je podnijela i izvješće o radu. Skupštini su bili nazočni delegati predstavnici obitelji poginulih branitelja , redovni i nominalni članovi. Javnim glasovanjem izaslanici su razriješili dosadašnja tijela Udruge  te se proveden postupak izbora predsjednika , dvoje dopredsjednika , tajnika i stručnog vijeća udruge.

S predložene liste kandidata u novom mandatu Udrugu će voditi Zlata Velat , a za dopredsjednike su izabrani Filip Kuštro  i  Klarika Osmec te tajnica Udruge  Zdenka Čorluka.

 

Podsjetimo da je Udruga obitelji poginulih Hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata najstarija braniteljsko-stradalnička udruga takvoga tipa registrirana 28.travnja.1992 godine te je sudjelovala u mnogim aktivnostima koje se provode u civilnom sektoru u Hrvatskoj.

Pročitajte još