Razbio staklo na autobusu – Materijalna šteta iznosi 4.500 eura

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je 22. siječnja s nadvožnjaka u Osijeku bacio kotač s pneumatikom na vjetrobransko staklo autobusa. Pravnoj osobi pričinjena je materijalna šteta od oko 4.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Policija otkrila kradljivicu iz foto studija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće otkrivena je 35-godišnjakinja, koja je 9. studenog u foto studiju u Belišću ukrala novčanik, fotografirala bankovnu karticu te novčanik vratila vlasnici. Potom je fotografirane podatke s kartica koristila za nekoliko plaćanja putem Interneta. Oštećenoj 27-godišnjoj vlasnici nastala je materijalna šteta od oko 40 eura. Također je 35-godišnjakinja koristila podatke 29-godišnjakinje o kojoj smo već pisali, a više o tome možete pročitati OVDJE. Protiv osumnjičene slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Uplatio novac za igraču konzolu koju nikad nije dobio

Preko oglasnika 26-godišnjak je 15. veljače dogovorio kupnju igrače konzole s nepoznatom osobom kojoj je uplatio 250 eura, a igraču konzolu nikad nije dobio. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata sedam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Na području PPRP Osijeka dogodile su se četiri, u Belom Manastiru, Đakovu i Belišću po jedna prometna nesreća.

Vozio bicikl s 1,28 promila

U nadzoru prometa jučer su na području Policijske uprave osječko – baranjske zaustavljena dva vozača osobnog automobila i jedan biciklist koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 13,20 sati u Dardi, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 52-godišnji biciklist iz Darde. Biciklistu je evidentirana koncentracija od 1,28 promila alkohola krvi.

Policija oduzela vozilo

U 7,50 sati u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je 24-godišnjak iz Đakova, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozač je uhićen te mu je privremeno oduzeto vozilo s kojim je upravljao do donošenja odluke o prekršaju. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još