Raspored ljetnih aktivnosti u Udruzi „Prijateljstvo“

Kao i svake godine, ljeto je u Udruzi „Prijateljstvo“ iz Feričanaca radno te su stoga i za ovogodišnje ljetne aktivnosti složili novi raspored.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU Udruzi će se utorkom od 18-19 sati održavati igraonice za djecu predškolskog uzrasta, za učenike osnovne škole od 1.-4. razreda od 19-20 sati te radionice za srednjoškolce od 20 sati. Srijede su rezervirane za filmske večeri, a četvrtkom će se održavati radionice za učenike s poteškoćama. Također, četvrtkom od 19 do 20 sati održavat će se radionice za učenike osnovne škole od 5. do 8. razreda. Petak je rezerviran za mlade, a subota i nedjelja za rođendaonice.

Primaju se novi članovi i volonteri

Iz Udruge naglašavaju kako ih uz ovaj raspored, još očekuje i 6. Feričanačka biciklijada, odlazak na kampiranje u Orahovicu, turnir u odbojci na pijesku i boćanju, turniri na PlayStation 4 igraćoj konzoli, odlasci na bazene u Bizovac, te u Cinestar u Portanovu. Zbog objektivnih okolnosti moguće su promjene u planu i programu. Udruga prima nove članove, polaznike aktivnosti i volontere, a za sve upite dostupni su na broj 091 735 1175.

Pročitajte još

Učitavanje...