Prva i jedina knjižnica nosiljki u Slavoniji

U Našicama već godinu dana djeluje prva i jedina knjižnica nosiljki u Slavoniji. Voditeljica Tea Sertić u vlasništvu ima nekoliko desetaka tkanih marama, slingova i nosiljki, a većina ih je dostupna i u knjižnici iz koje se posuđuju besplatno. Cilj ove inicijative je promovirati nošenje beba i djece te dobrobiti koje nošenje pruža za djecu i za roditelje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMETea je certificirana savjetnica za nošenje

Tea je i certificirana savjetnica za nošenje pa uz posudbu nudi i usluge individualnog savjetovanja, a veseli ju sve veći broj zainteresiranih prvenstveno mama, ali i tata. Sastanke zbog pandemija održavaju na otvorenom, no nadaju se češćim i kontinuiranim sastancima u zatvorenom, kako je to bilo prije. Do sada im je tu pomagala Silvija Rigo iz TIN TIN rođendaonice i igraonice ustupajući im prostor besplatno.

Našička knjižnica surađuje sa poznatim svjetskim, ali i domaćim brandovima pa svoj posudbeni fond širi davajući recenzije na nosiljke i marame. Tako pomažu i roditeljima, da za sebe i dijete odaberu ono najbolje. Pridružiti im se možete kontaktom preko Facebook profila – Slingoteka Našice gdje svakodnevno objavljuju recenzije, ali i video uratke vezanja marama ili postavljanja nosiljki.

Pročitajte još

Učitavanje...