Provalio u trgovinu i ukrao novac i slatkiše

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je maloljetnik počinio kazneno djelo „Teška krađa“. Naime, maloljetnik je krajem svibnja provalio u trgovinu u Osijeku i ukrao novčani polog i slatkiše čime je pravnu osobu oštetio za oko 5.000,00 kuna. Protiv provalnika slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku.


Izgorjela kuća u Osijeku – Dopuna događaja

Jučer, u dopodnevnim satima u Fruškogorskoj ulici u Osijeku na izgorjeloj kući 57-godišnjakinje završen je očevid od strane inspektora zaštite od požara u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko – baranjske. Utvrđeno je da je uzrok požara tehnički kvar odnosno pregrijavanje produžnog kabela, a nastala materijalna šteta je oko 100.000,00 kuna. Policijski službenici podnose izvješće o događaju Općinskom državnom odvjetništvu.

Pronađen provalnik obiteljske kuće

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđena je osnovana sumnja da je 24-godišnjak počinio kazneno djelo „Teška krađa“. Provalnik je sredinom lipnja provalio u obiteljsku kuću 36-godišnjakinje u Nardu. Protiv počinitelja slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Pronađen kradljivac motornih pila

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće postupajući po odštetnom zahtjevu pravne osobe iz Vinkovaca utvrđena je osnovana sumnja da je 22-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Kradljivac je u svibnju iz trgovine u Valpovu ukrao dvije motorne pile čime je pravnu osobu oštetio za 7.548,00 kuna. Protiv kradljivca slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom 24 sata prometne nesreće bez alkoholiziranih vozača

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirali smo dvije prometne nesreće u kojima su u jednoj nesreći dvije osobe lako tjelesno ozlijeđene, dok je u drugoj nesreći nastala materijalna šteta. Na području Osijeka i Đakova evidentirali smo po jednu prometnu nesreću.

U nadzoru prometa evidentirana su dva alkoholizirana biciklista

Jučer na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su dva biciklista koji su vozili pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 23,50 sati u Markovcu Našičkom, gdje su policajci u nadzoru prometa zaustavili 34-godišnjaka iz Markovca Našičkog. Evidentirana mu je koncentracija od 2,28 promila alkohola u krvi.

Stric pivo

Pročitajte još