Provalio u skladište trgovine

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u noći, s 8. na 9. studenog, u Čepinu, nepoznati počinitelj provalio je u skladište trgovine i ukrao različite prehrambene proizvode. Pravnoj osobi je počinjena materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.


Pronalazak minsko eksplozivnih sredstava

Jučer, u popodnevnim satima, u Laslovu, tijekom održavanja vodnih kanala korita rijeke Vuke, 68-godišnji hrvatski državljanin, iskopao je radnim strojem dio raketnog projektila kalibra 57 milimetara. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način izuzeo raketni projektil.

Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće i po jedna na području Đakova i Našica. Jučer, 9. studenog, na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentiran je jedan vozač osobnog automobila koji je upravljao pod utjecajem alkohola.

Jučer, u večernjim satima, u Donjem Miholjcu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 54-godišnji hrvatski državljanin iz Svetog Đurđa. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,34 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

Stric pivo

Pročitajte još