Promjenljivo i nestabilano vrijeme nas očekuje idućih nekoliko dana

25 °C je iznosila jutarnja temperatura zraka ovog petka u Našicama, a najviša dnevna će se kretati oko 32 °C. Promjenljivo i nestabilno uz mjestimičnu kišu i grmljavinu, lokalno moguće i nevrijeme te obilnije pljuskove. Vjetar u unutrašnjosti slab i umjeren zapadni i jugozapadni, poslijepodne na sjeveru i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 22 °C. Najviša dnevna od 26 do 31 °C.


U subotu u većini unutrašnjosti promjenjivo s povremeno kišom te grmljavinom i malo nižom temperaturom. Još manje toplo vrijeme nas očekuje u nedjelju i u ponedjeljak.

Prolazne nestabilnosti u atmosferi koje će sa zapada stići nad naše područje donijet će, u većini krajeva, osvježenje od visokih temperatura, no biometeorološke prilike zbog tih nestabilnosti neće biti sasvim povoljne. Ljudi osjetljivi na vremenske promjene tijekom dana mogu biti lošije raspoloženi i osjećati manjak energije. Prema kraju dana, s odmicanjem sustava nestabilnog zraka prema istoku, nepovoljna utjecaj vremena će slabiti.

Stric pivo

Pročitajte još