Prometna nesreća s poginulom osobom

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske danas, 17. rujna, oko 3,30 sati, u mjestu Paučje, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 20-godišnji hrvatski državljanin. Do prometne nesreće došlo je tako što je 20-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom krećući se kroz mjesto Paučje u smjeru mjesta Milinac. U jednom trenutku, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti, izgubio je kontrolu nad upravljačem te s vozilom sletio u lijevi kanal, a nakon čega je udario u drvo te se prevrnuo na krov.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEVozač osobnog automobila prevezen je u Opću županijsku bolnicu u Našicama gdje mu je u 5 sati liječnica konstatirala smrt. Na mjestu prometne nesreće očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu i tehničku pomoć očevidne ekipe Policijske postaje Đakovo. Na današnji dan evidentirano je ukupno 10 poginulih osoba u cestovnom prometu, a u istom periodu prošle godine bilo je ukupno 11 poginulih osoba.

Uhićen 41-godišnjak u krapinskom naselju u osijeku

Jučer, 16. rujna, u Osijeku, 41-godišnji hrvatski državljanin oštetio je osobni automobil, vlasništvo 66-godišnjeg hrvatskog državljanina. Dolaskom policije na mjesto događaja 41-godišnjak je pobjegao i zatvorio se u stan. Nakon toga kroz prozor je bacao stvari i oštetio još dva automobila te prijetio policajcima. Ulaskom policijskih službenika u stan 41-godišnjak je skočio kroz prozor na nadstrešnicu gdje je savladan i uhićen nakon čega je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 41-godišnjak počinio kaznena djela Prijetnja i Oštećenje tuđe stvari te nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Ukrao novčanik s novcem i dokumentima

Jučer, 16. rujna, u računovodstvenom uredu, u Osijeku, 31-godišnji hrvatski državljanin ukrao je novčanik s novcem i dokumentima, vlasništvo 60-godišnje hrvatske državljanke.Vlasnici je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 1300 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Požar u pogonu za proizvodnju pršuta

U srijedu, 15. rujna, u Čepinu, došlo je do požara u pogonu za proizvodnju pršuta. Do požara je došlo na način da je došlo do zapaljenja stroja za pranje pršuta te je požar ugasio djelatnik tvrtke. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čepin i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čepin koji su prozračili pogon od dima. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta u iznosu oko 350 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 11 prometnih nesreća gdje je u 1 prometnoj nesreći jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a u 7 prometnih nesreća 7 osoba je zadobilo lake tjelesne ozljede. Ostale prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodilo se 5 prometnih nesreća, na području Donjeg Miholjca i Đakova dogodilo se 2 prometne nesreće, a u Belišću i Našicama po jedna prometna nesreća.

Jučer, 16. rujna, na području Policijske uprave osječko – baranjske u prometu su zaustavljena 2 vozača osobnog automobila koji su u krvi imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola, od kojih je jedan vozač osobnog automobila i jedan vozač bicikla. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je u 23,35 sati, u naselju Velimirovci, u Ulici Alojzija Stepinca, gdje je zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola od 1,37 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 15 000 kuna, izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 6 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

Pročitajte još

Učitavanje...