Prodavao igraču konzolu pa mu skinut novac s računa

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznata osoba je u nedjelju, 2. listopada stupila u kontakt s 19-godišnjakom zbog prodaje igrače konzole preko „Njuškala“. Nepoznata osoba dostavila je link lažne stranice putem „Aircasha“ na koji je 19-godišnjak upisao tražene podatke svoje bankovne kartice nakon čega je s njegovog bankovnog računa umjesto uplate podignuto 3.500,00 kuna. Policija nastavlja intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem.

Izgrebao osobni automobil

Nepoznati počinitelj je tijekom noći s 30. rujna na 1. listopada u Osijeku izgrebao osobni automobil koji je bio parkiran ispred kuće čime je vlasnica 41-godišnjakinja oštećena za oko 30.000,00 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja potragu za nepoznatim počiniteljem.

Zapalio se automobil u vožnji

Jučer, 3. listopada, oko 16 sati, između Habjanovca i Creta, 20-godišnjaku zapalio se osobni automobil u vožnji koji je u potpunosti izgorio. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bizovac, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Obavljenim očevidom policijskih službenika Policijske postaje Belišće u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je da je do požara došlo zbog neispravnih instalacija čime je 28-godišnjoj vlasnici nastala materijalna šteta oko 10.000,00 kuna.

Tijekom protekla 24 sata evidentirano je pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih je u jednoj tri osobe zadobilo lake tjelesne ozlijede, a četiri su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijek dogodile su se tri, a u Belišću dvije prometne nesreća.

Upravljao automobilom s 2,14 promila

Jučer, 3. listopada evidentirana su dva vozača osobnog automobila i jedan vozač bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 20 sati u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 41-godišnjak iz Đakova. Vozaču je evidentirana koncentracija od 2,14 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21.000,00 kune ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

U 15,45 sati u Brijestu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozačica osobnog automobila 50-godišnjakinja iz Brijesta sletjela je s kolnika zbog neprilagođene brzine. Evidentirana joj je koncentracija od 2,09 promila alkohola u krvi. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

Stric pivo

Pročitajte još