Taekwondo – Karlovac Open 2012

taekwondo30_5_1a

Naša taekwondo sekcija Našice nastupila je na međunarodnom turniru “Karlovac Open 2012”. Organizator ovog jakog i kvalitetnog natjecanja bio je taekwondo klub “Karlovac”. Ovo je zasigurno jedan od jačih turnira na našim prostorima, jer brojke prijavljenih natjecatelja  su impresivne. “Karlovac Open 2012” okupio je 98 klubova iz 12 zemalja, te je ukupno preko 950 natjecatelja. Samo natjecanje odvijalo se u borbama, formama i KIKCU za vrtićance.

Taekwondo klub Maksimir – sekcija Našice nastupila je sa 8 natjecatelja u borbama i formama i vratila se sa 3 brončane medalje. U formama nastupili su;

Rea Pintar, Matilda Anđelić, Anđela Dujmović, Barbara Kovačević,  Filip Zlosa te Davor Leš i Boris Galinec koji su osvojili BRONČANE medalje. Dok su u borbama nastupili samo Boris Galinec -41kg  i Matea Orešković  +59 kg koja je osvojila BRONCU.

Na temelju ukupnih rezultata i osvojenih medalja u formama, taekwondo klub Maksimir – sekcija Našice osvojila je *2.MJESTO* u ukupnom poretku klubova sa 37 bodova, dok je 1. mjesto zauzela reprezentacija Slovačke sa 50 bodova a 3. mjesto domaćin Karlovac sa 24 boda.

Nakon ovog za nas uspješnog turnira nastavljamo sa daljnjim radom i pripremama za nadolazeće polaganje kojem će pristupiti Boris Galinec koji polaže za 2. POOM i Ana Kalman koja polaže za 3. DAN.

Pročitajte još