Izgrađeno 28 parkirnih mjesta i prilazna cesta u Vukojevcima

Izgrađeno 28 parkirnih mjesta i prilazna cesta u Vukojevcima

Potaknut inicijativom mještana naselja Vukojevci, i njihovog Mjesnog odbora, gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, odlučio je dio proračunskih sredstava uložiti u saniranje oborinskih voda, ali i prilaza nogometnom igralištu te društvenom domu. Na kraju Ulice Kralja Tomislava, jedne od najnaseljenijih u Vukojevcima, izgrađeno je 28 parkirnih mjesta.

Iako se nalaze ispred nogometnog igrališta, poslužit će i za svrhe parkiranja prilikom sahrana, jer se groblje nalazi odmah s druge strane. Uz to slojem asfalta prekriven je i prilaz samom igralištu te mjesnom domu koji je do sada bio pun rupa. Vrijednost ove investicije je oko 200 000 kuna, a izvođač radova bio je Cesting d.o.o.

Ovom investicijom Grad podržava društveni život mještana naselja Vukojevci, a i sam gradonačelnik, koji je zajedno sa Goranom Blagojevićem, pročelnikom Ureda gradonačelnika,  Zvonkom Bukvićem iz Upravnog odjela za investicije i Predsjednikom Mjesnog odbora Vukojevci, Draženom Ganzbergerom, obišao završen parking.

„U našem naselju Vukojevci završeni su radovi na uređenju okruženja oko nogometnog igrališta. Napravljeno je 28 novih parkirnih mjesta kao i pristupna cesta prema samom nogometnom igralištu, koja ujedno vodi i do ulaza u Društveni dom. Zahvaljujem se na inicijativi Mjesnom odboru Vukojevaca, kao i mještanima ovog naselja, što su ovo prepoznali kao najvažniju investiciju u 2019. godini. Moram isto tako napomenuti da smo sudjelovali i u obnovi kapelice sv. Ilije, gdje smo pomogli sa dodatnim financijskim sredstvima. Uvjeren sam da će svima onima koji dolaze na nogometno igralište, ali isto tako u mjesni dom, ova parkirna mjesta i ovaj prilaz koristiti.” – rekao je gradonačelnik izuzetno zadovoljan završnim radovima.

Najviše prednosti izgradnjom parkirnih mjesta imaju mještani Vukojevaca, u čije je ime Grad i gradonačelniku zahvalio Predsjednik Mjesnog odbora Vukojevci, Dražen Ganzberger.

„Vrlo sam zadovoljan realizacijom ovog projekta o kojem se neko vrijeme priča, a sad je sazrelo vrijeme za ostvarenje te ideje. Ovim je i najvećim dijelom riješen problem oborinskih voda koji je dugo godina bio najviše izražen za vrijeme sahrana.” – rekao je Dražen Ganzberger, istaknuvši kako Grad uvijek ima sluha za njihove potrebe.

Pročitajte još