Prevaren za 4.500 eura

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske šezdesetdvogodišnjaka iz Osijeka nepoznati je počinitelj prevario lažnim obećanjima o isplati novca od trgovine kriptovalutama, pa je u link lažne bankovne aplikacije unio sve svoje bankovne podatke, nakon čega mu je s računa skinuto 4.500 eura. Policija traga za počiniteljem računalne prijevare.

Ukrao vozilo pa s istim skrivio prometnu nesreću

Nepoznati je počinitelj tijekom večeri 29. lipnja u manjem mjestu u Baranji provalio u prostor ugostiteljskog objekta iz kojega nije otuđio ništa. Nakon toga je izašao u dvorište, gdje je zatekao otključani osobni automobil s ključevima u kontakt bravici, s kojim se odvezao dalje. Ubrzo je izazvao prometnu nesreću. Prije nego se udaljio s mjesta događaja, s vozila je skinuo registracijske pločice, a iz njega otuđio motornu pilu i akumulatorsku bušilicu. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 5.000 eura. Policija traga za počiniteljem.

Deset prometnih nesreća na području naše PU

Tijekom posljednjih 24 sata na području PU osječko – baranjske dogodilo se deset prometnih nesreća. U jednoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u preostalih devet nastupila materijalna šteta.

Pročitajte još