Prevaren nakon kupnje motorne pile

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske krajem mjeseca studenog, 2021. godine, 28-godišnji hrvatski državljanin je putem društvene mreže stupio u kontakt s nepoznatom osobom i dogovorio kupnju motorne pile za 3500 kuna. Nakon zaprimanja paketa putem dostavne službe 28-godišnjak je utvrdio da dostavljena motorna pila ne odgovara specifikacijama plaćene motorne pile. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEUkrao pogonske dijelove s traktora

Krajem mjeseca rujna 2021. godine, na području mjesta Jagodnjak, nepoznati počinitelj ukrao je pogonski dio, kardan s traktora vlasništvo pravne osobe iz Osijeka. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 6000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za kradljivcem.

Policija uhvatila provalnika

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Teška krađa u pokušaju. Jučer, pod okriljem noći, na širem području Policijske postaje Belišće, maloljetnik je provalio vrata benzinske postaje. U daljnjem izvršenju kaznenog djela spriječili su ga policijski službenici koji su ga nekoliko trenutaka kasnije uhitili. Protiv provalnika policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Razbojnik ukrao novac

Jučer, u večernjim satima, u Valpovu, nepoznati počinitelj ušao je u trgovinu i blagajnici zaprijetio hladnim oružjem te joj ukrao nekoliko tisuća kuna s kojima se udaljio iz trgovine. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirali smo 6 prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći 1 osoba je lako tjelesno ozlijeđena dok je u drugoj 1 osoba teško tjelesno ozlijeđena. Ostale 4 prometne nesreće su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Pročitajte još