Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a je Krešimir Kašuba

Na unutarstranačkim izborima gradske organizacije HDZ-a Našice, potvrđeno je novo staro vodstvo županije na čelu s Ivanom Anušićem te Grada Našica s Krešimirom Kašubom. Izbori su održani jučer, 17. listopada u prostorijama gradske organizacije HDZ-a Našice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKrešimir Kašuba dobio još jedan mandat

Na izborima za predsjednika i potpredsjednike gradske organizacije HDZ-a Našice pobijedio je dosadašnji predsjednik Krešimir Kašuba. Trenutni gradonačelnik Našica potvrdio je mandat na čelu Gradske organizacije HDZ-a sa ukupno 307, od registriranih 308 glasača. Jučerašnji izbori nastavak su unutarstranačkih izbora, statutarno propisanih održati se šest mjeseci nakon lokalnih izbora. Za potpredsjednike izabrani su Krešimir Žagar s 261, Hrvoje Šimić s 258 i Marin Knežević s 238 glasova.

Županijski HDZ vodi Ivan Anušić

Potvrdu članova dobio je i novi stari predsjednika županijskog HDZ-a Osječko – baranjske županije Ivan Anušić s osvojenih 307 glasova. Za potpredsjednike izabrani su Krešimir Kašuba s 302 glasa, Ivan Radić s 202 glasa, Marin Mandarić sa 197 glasova i Tomislav Rob sa 195. Gradonačelnici su to četiri od sedam gradova Osječko – baranjske županije, koji su na lokalnim izborima osvojili mandat kao kandidati HDZ-a.

Pročitajte još

Učitavanje...