Poziv na sutrašnju radionicu „Vino i Dora”

Udruga mladih INFO uključila se u program 100. obljetnice smrti Dore Pejačević, odnosno XXIX. Memorijala Dore Pejačević, i to sa jednim novitetom u Našicama. Po prvi puta donose vam radionicu Vino & Dora koju možda bolje poznajete pod nazivom Wine and paint.

Radionica slikanja uz vino osigurat će vam novu dozu opuštanja uz istraživanje vlastite kreativnosti, a sve uz vodstvo umjetnice. Kako ova udruga potiče rad i razvoj mladih, tako su i za ovu radionicu izabrali Jelenu Lulić – Našičanku, umjetnicu i nastavnicu stručnih predmeta u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna. Njeni umjetnički interesi kreću se od slikarstva, ka fotografiji i dizajnu, povijesti umjetnosti, povijesti arhitekture, te pjevanja.  Do sada je imala dvije samostalne izložbe i sudjelovala je na brojnim skupnim izložbama, a sada će biti dio i ovog događaja.

Udruga mladih INFO poziva sve punoljetne građane da se okušaju u slikanju, nauče nešto novo, te da podrže organizaciju ovog hvalevrijednog događaja posvećenoj našoj najpoznatijoj Našičanki Dori Pejačević. Radionica će se održati u petak, 5. svibnja 2023. godine u 17:30 sati kod kapele Uzašašća Gospodnjega – kod našičkog groblja. Prijave za događaj šaljite na [email protected] s imenom i prezimenom, godištem i kontakt telefonom. Iz udruge napominju kako je broj sudionika ograničen, a radionica besplatna.

Pročitajte još