Poziv na selekcijski postupak kandidatima/kandidatkinjama za upis u III. razred policijske škole

Kandidati/kandidatkinje koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 21. lipnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se održati:
 

16. i 17. kolovoza 2022. godine s početkom u 12 sati
na Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb.

 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će tu informaciju unosom svog OIB-a na portalu MUP-a.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:

  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

 
Elementi selekcijsko – razredbenog postupka su:

  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja. Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Iz MUP-a napominju da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Selekcijski postupak odvijat će se sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona: 01/ 24 26 305 i 01/24 26 311

Izvor: MUP RH

Pročitajte još