Povodom Dana policije u PU osječko – baranjskoj povedene preventivne aktivnosti

U sklopu preventivnih projekta „Zajedno više možemo“ i „Sigurnost u cestovnom prometu“,  policijski službenici za poslove prevencije, Ureda načelnika, Policijske uprave osječko – baranjske danas su polaznike dječjeg vrtića „Mali princ“ iz Ivanovca upoznali s poslovima koje obavlja policija, kao i vozilima kojima se policija koristi tijekom obavljanja poslova. Tijekom upoznavanja s vrstama poslova koje obavlja policija djeca su mogla postavljati pitanja i ispričati priče vezane za obavljanje poslova policije.
 
U okviru preventivnog projekta „Sigurnost u cestovnom prometu“ djeca su upoznata kako pravilno i sigurno sudjelovati u prometu kao pješaci te kada samostalno voze bicikl.

PP Beli Manastir provela edukativna predavanja

Ovoga tjedna povodom obilježavanja Dana policije policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir su polaznicima dječjih vrtića: „Zeko“ iz Kneževih Vinograda, „Radost“ iz Darde te „Grlica“ iz Bilja, održali prezentaciju rada policije i policijske opreme, odnosno uređaja i tehničkih sredstva koje policija koristi u svakodnevnom radu.
 
Prilikom posjete vrtićima održano je i kratko edukativno predavanje o temeljnim pravilima sigurnog sudjelovanja djece u prometu. Polaznici vrtića su u znak zahvalnosti na posjeti, policajcima uručili zahvalnice i prigodne crteže.

Foto: PU osječko – baranjska

Pročitajte još