Postanite član RK Nexe te sudjelujte u nagradnoj igri za ulaznice – Nexe vs Olympiacos SFP

Postanite član RK Nexe te sudjelujte u nagradnoj igri za ulaznice - Nexe vs Olympiacos SFP

Ovu natjecateljsku sezonu RK Nexe započeo je s odličnim rezultatima u SEHA Gazprom ligi u kojoj nakon odigranih 8 kola zauzima odlično treće mjesto s čak 6 pobjeda i samo dva poraza, a postignuta je i povijesna pobjeda protiv ekipe PPD Zagreb. Proteklog vikenda imali smo uspješan start u EHF kupu gdje je u prvoj utakmici 3. pretkola RK Nexe pobijedio ekipu Olympiacos SFP iz Grčke s tri gola razlike. Na ovoj utakmici Gromovi su imali i podršku s tribina naših vjernih navijača kojima nije bilo teško prevaliti 1300 km kako bi podržali svoj klub.

Uzvratna utakmica igra se u subotu 24.11.2018. u Našicama u dvorani OŠ kralja Tomislava s početkom od 19 sati, a naša ekipa u međuvremenu vrijedno trenira. Ova utakmica je vrlo važna za nastavak sezone, jer se pobjedom ulazi u grupnu fazu natjecanja EHF kupa i time RK Nexe osigurava još 6 utakmica u europskim natjecanjima. Kako bi smo preskočili tu prvu prepreku potrebna nam je i podrška naših vjernih navijača na tribinama te ih sve pozivamo da dođu u subotu u dvoranu podržati našu ekipu gromoglasnim navijanjem.

U suradnji s Rukometnim klubom Nexe TV Našice dijeli deset besplatnih ulaznica.

Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je učlaniti se u fan klub RK NEXE, a učlanjenje se vrši registracijom putem linka na web stranici ili direktno klikom na link Registracija kod RK Nexe ili na sliku kartice:

Za sada ima 186 registriranih članova, a svi do sada registrirani ulaze u nagradno izvlačenje. Registracija je besplatna, a izvlačenje sretnih dobitnika biti će u subotu na dan odigravanja utakmice u 12 sati.

Izvučeni sretni dobitnici će svoje ulaznice moći podići sat vremena prije početka utakmice na ulazu u dvoranu. Isto tako ukoliko želite osigurati svoje mjesto na tribinama ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Roko, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar i Caffe baru Radić.

Pročitajte još