Polufinale doigravanja 3. Košarkaše lige Istok KK Našice – KK Mladost Čačinci 71 : 80

Polufinale doigravanja 3. Košarkaše lige Istok KK Našice – KK Mladost Čačinci 71 : 80

Našice - Čačinci

Danas je u Sportskoj dvorani OŠ „Kralja Tomislava“ Našice odigrana uzvratna utakmica polufinala doigravanja 3. Košarkaške lige istok između KK „Našice“ i KK „Mladost“ Čačinci.

U prvoj utakmici odigranoj u Čačincima prije tjedan dana Našičani su pobijedili 63:62 pa se s optimizmom očekivao ovaj susret.

Onaj tko nije pogledao utakmicu može to učiniti ovdje. Napominjemo kako smo prije same utakmice imali tehničkih problema koje smo riješili, ali sam početak utakmice nije snimljen.

U današnjoj utakmici koja se igrala pred pedesetak gledatelja poveli su gosti iz Čačinaca i na kraju prve četvrtine bilo je 25 : 16 za goste. U drugoj četvrtini Našičani rade veliki preokret i na poluvremenu vode 43 : 39. Nažalost u trećoj četvrtini dolazi do pada u igri Našičana i ona završava 58 : 53 za goste. Velika bitka nastavlja se u četvrtoj četvrtini, ali našičane danas nije išao šut i utakmica završava rezultatom 80 : 71 za goste koji se time plasiraju u finale doigravanja treće košarkaške lige istok.

Također izvučeni su i sretni dobitnici (random.org) pizze koju mogu već od sutra podići ili ju pojesti u Pizza & Grill Bon Appetite u Našicama.

1. Ivana Šleder 

2. Sanda Komjetan

Sretnim dobitnicima čestitamo, a svima ostalima više sreće drugi puta kada ćemo ponovo nagrađivati s istim ili sličnim nagradama.

Pročitajte još