Policija pronašla kradljivicu novčanika

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnja hrvatska državljanka počinila 3 kaznena djela Krađa i kazneno djelo Računalna prijevara. Dana 28. svibnja, u Osijeku, osumnjičena je iz skladišta ugostiteljskog objekta, djelatnicama ukrala mobitel i 2 novčanika u kojima su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Vlasnicama, 24-godišnjim hrvatskim državljankama, počinjena je materijalna šteta oko 4000 kuna.

Dana 29. svibnja, u Osijeku, osumnjičena je iz skladišta ugostiteljskog objekta, djelatniku ukrala novčanik sa osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Potom je u više navrata ukradenu bankovnu karticu koristila prilikom plaćanja u trgovačkim radnjama u Osijeku. Vlasniku novčanika, 28-godišnjem hrvatskom državljaninu, počinjena je materijalna šteta oko 500 kuna.

Dana 4. lipnja, u Osijeku, osumnjičena je iz torbice ukrala novčanik sa osobnim dokumentima, bankovnom karticom i novcem. Vlasnici, 65-godišnjoj hrvatskoj državljanki, počinjena je materijalna šteta oko 600 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Pronađen kradljivac trimera

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Krađa. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Ukrala bicikl

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 43-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo Krađa. Osumnjičena je 3. lipnja ukrala bicikl. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 9 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, tri prometne nesreće dogodile su se na području Našica, a po jedna prometna nesreća dogodila se na području Donjeg Miholjca i Belišća.

Jučer, 9. lipnja, na području Policijske uprave osječko baranjske evidentirana su 4 vozača osobnog automobila koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,25 sati, u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin iz Ivanovaca Đakovačkih. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,35 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

Sutra, 11. lipnja, u vremenu od 15,00 do 21,00 sati, na području cijele Osječko – baranjske županije, provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

Pročitajte još