Policija pronašla kradljivce

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 25-godišnji hrvatski državljanin iz Požege, 26-godišnji i 45-godišnji hrvatski državljani iz Slavonskog Broda počinili kazneno djelo „Teška Krađa“. U ponedjeljak, 31. kolovoza, u vremenu od 7 do 16 sati, u Đakovu, počinitelji su kroz prozor ušli u obiteljski kuću iz koje su ukrali zlatni i srebrni nakit. Vlasnici iz Đakova nastala je materijalna šteta oko 3 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Provalio u ugostiteljski objekt

U noći, 11. na 12. listopada, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekta te iz aparata za klađenje ukrao novac. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem.

 

Ukrao kapiju

U nedjelju, 11. listopada, u vremenu od 3 do 11 sati, u Donjem Miholjcu, ispred obiteljske kuće nepoznati počinitelj ukrao je kapiju te se udaljio u nepoznatom smjeru. Vlasniku 66-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

 

Uništio ogradu

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 56-godišnji hrvatski državljanin počinilo kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. U petak, 9. listopada, oko 17 sati, u Klokočevcima, u dvorištu obiteljske kuće 56-godišnji hrvatski državljanin uništio je ogradu i iščupao stupove.Vlasniku 61-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta manja od 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devetnaest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće četiri osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a preostalih sedamnaest prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se devet prometnih nesreća, na području Belog Manastira pet prometnih nesreća, na području Belišća jedna prometna nesreća, a na području Donjeg Miholjca i Našica po dvije prometne nesreće.

Pročitajte još