URT „Nexe Team” sudjelovala na utrci Papuk Trek & Trail 2018.

URT „Nexe Team" sudjelovao na utrci Papuk Trek & Trail 2018.

URT „Nexe Team" sudjelovao na utrci Papuk Trek & Trail 2018.


U Parku prirode Papuk dana 24. 11. 2018. godine održala se, sada već tradicionalna, utrka Papuk Trek & Trail. Organizatori iz Baraber Extreme Teama složili su ponudu “za svakog ponešto” te su se se ljubitelji prirodnog trčanja natjecati u tri kategorije:

Challenger (trek & trail): 28 km/1500 mD+

Active (trail): 18 km/800 mD+ te

Light (trail): 8 km/400 mD+

Članovi URT „Nexe Team” sudjelovali su u ovoj iznimno zahtjevnoj utrci te ostvarili odlične rezultate među gotovo 700 prijavljenih trkača.

Ivana Devald natjecala se u kategoriji „Light“ te ostvarila izvrsno 18. mjesto od 115 trkačica. Ivana je odnedavno članica URT „Nexe Team “ i polaznica škole trčanja sa kratkim trkačim stažom te uzimajući u obzir da joj je ovo prva službena trail utrka i da je na istu stigla ozlijeđena njen rezultat je iznimno vrijedan i zasigurno je URT „Nexe Team“ u svoje redove doveo još jednu odličnu trkačicu.

U iznimno teškoj „Active“ kategoriji sudjelovale su iskusne već poznate u trkačkim krugovima članice i ultramaratonke URT „Nexe Team” Jasna Plemeniti, Monika Bizik i Vesna Janković Na zahtjevnoj stazi u jakoj konkurenciji između 218 trkačica našičanke su ostvarile izvrsne rezultate pa je Jasna Plemeniti osvojila 12. mjesto, Monika Bizik 20. mjesto te Vesna Janković 31. mjesto.

U istoj kategoriji u muškoj konkurenciji Dragan Jović ostvario je odlično 50. mjesto od 204. natjecatelja,a posebno treba navesti da su ovu “Active“ utrku odvažili trčati i članovi Marina Lozić i Mario Pavičić ujedno polaznici škole trčanja URT „Nexe Team” koji su po prvi puta trčali ovakvu zahtjevnu i tešku utrku te ju uspješno završili na čemu im iskreno čestitamo ističe predsjednik udruge Tomislav Gall.

Stric pivo

Pročitajte još