Proslava Dana škole OŠ kralja Tomislava Našice – Galerija

Proslava Dana škole OŠ kralja Tomislava Našice

Proslava Dana škole OŠ kralja Tomislava Našice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEDanas je održana proslava Dana škole Osnovne škole kralja Tomislava Našice.

Na početku svečanosti sve prisutne pozdravili su ravnateljica škole Vlatka Zahirović i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić koji je čestitao Dan škole, istaknuo da je škola izvrsna i zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Josip Miletić

Na svečanosti su uručene mnogobrojne nagrade učenicima škole i njihovim mentorima za uspjehe na natjecanjima.

Nagrade za najbolje učenike sportaše uručili su predstavnici Rukometnog kluba „Nexe” Marko Mrđenović, Saša Barišić Jaman, Perica Lelić i Franjo Lelić.

U glazbenom dijelu programa nastupili su učenički zborovi, a sve prisutne posebno su oduševili solistički nastupi na klaviru i violini učenica škole.

Ravnateljica škole Vlatka Zahirović o Danu škole između ostalog je izjavila.

„Danas smo obilježili još jedan Dan škole koji je prilika da se prisjetimo svega što smo radili u prošloj godini. Zato i ima puno nagrada koje smo podijelili mentorima i učenicima koji su ove godine postigli značajne uspjehe na županijskim i natjecanjima višeg ranga. Ove godine ponovno imamo učenice koji su bile druge u državi u natjecanju u šahu. Također imamo učenika Matu Kneževića koji je bio prvi na županijskom natjecanju iz informatike, a na međunarodnom natjecanju u računalnom razmišljanju imao je 100% riješenih zadataka što je jako veliki uspjeh. Zahvaljujem svima koji su nam pomagali tijekom ove godine Gradu Našicama, Županiji Osječko -baranjskoj, policiji, vojsci, Udruzi branitelja „Kvin” i svim sponzorima koji nam pomažu da realiziramo naše projekte.”

[aigpl-gallery id=”21607″]

Stric pivo

Pročitajte još