Općina Podgorač polaganjem vijenca i paljenjem svijeća obilježila Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Danas je u 9,30 sati, povodom obilježavanja blagdana Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, izaslanstvo Općine Podgorač predvođeno Općinskim načelnikom Goranom Đanićem, predsjednicom Općinskog vijeća Ljiljanom Zidar te članovima Općinskog vijeća položili vijenac i zapalili svijeće za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu te za sve umrle kod središnjeg križa na groblju u Podgoraču.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENa obiljažavanju prisutno je bilo i izaslanstvo Policijske postaje Našice predvođeno zamjenikom načelnika Josipom Hlobik te članovi UHBDR Općine Podgorač. Nakon polaganja vijenaca uputili su se na grob mučki ubijenog hrvatskog policajca Željka Kotriša koji je poginuo u zasjedi na području Pakraca 1993. godine te zapalili svijeće.

U sklopu obilježavanja današnjeg blagdana u Župnoj crkvi Sv. Nikole Biskupa u Podgoraču održana je misa za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu i poginulog hrvatskog policajca Željka Kotriša.

Ovim putem načelnik Općine Podgorač Goran Đanić, predsjednica Općinskog vijeća Ljiljana Zidar te članovi Općinskog vijeća čestitaju Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

Pročitajte još

Učitavanje...