21. Međunarodna Uskrsna oldtimer izložba – Prepun gradski trg

Oldtimer izložba na uskrsni ponedjeljak

Oldtimer izložba na uskrsni ponedjeljak

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEDanas je uz prekrasno sunčano vrijeme na gradskom trgu u Našicama održana tradicionalna 21. Uskrsna izložba oldtimera. Izložbu je organizirao Oldtimer klub Našice na kojoj se moglo pogledati sedamdesetak lijepo uređenih starih vozila raznih modela iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Vojvodine. Izložbu je došlo pogledati veliki broj ljudi, a svoje štandove imala je i Zajednica tehničke kulture Našice i Policija u zajednici. Otvaranje izložbe uveličala je svojim nastupom i Gradska glazba Našice.

Izložbu je otvorio predsjednik Oldtimer kluba Našice Franjo Hofer koji je pozdravio sve prisutne i istaknuo da je klub osnovan 20. travnja 1997. godine i od tada je kroz klub prošlo više od 300 članova i preko 500 vozila i da su tijekom 2017. godine imali 40 izlazaka s vozilima i prošli su cijelu Europu na mnogobrojnim sajmovima i izložbama.

Sve sudionike izložbe pozdravio je također gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić koji je o izložbi izjavio.

.„Tradicionalno Uskrsni ponedjeljak u Gradu Našicama je vrijeme za oldtimer vozila, za ovu prekrasnu izložbu. Čestitam svima koji su po ovom lijepom vremenu dovezli svoja vozila kako bi svi sugrađani našega grada mogli uživati. Ovom prigodom još jedanput svima želim Sretan i blagoslovljen Uskrs.”

[aigpl-gallery id=”18551″]

Pročitajte još