Održano prvenstvo Teniskog kluba „Fešk” za polaznike škole tenisa

U subotu, 7. 10. na terenima Teniskog kluba „Fešk” Feričanci održano je prvenstvo kluba za polaznike škole tenisa. Školu tenisa pohađa ukupno 20 djece koja napreduje i sazrijevaju pod budnim okom iskusnog trenera Ivana Grotića. Djeca su bila raspoređena u tri grupe, T-linija, osnovna linija i djeca do 15 godina.

U prvoj grupi (T-linija) kojoj je ovo prva godine škole tenisa ostvareni su sljedeći rezultati: 4. mjesto dijele Ana Jurčević i Marija Kapraljević, 3. mjesto je osvojio Ante Prka, 2. je bila Laura Ćapin, a kao najuspješnijom se pokazala Tia Franciska Jukić.

U drugoj grupi, osnovna linija, 4. mjesto dijele Nika Murković, Nola Petkov, Nika Jurčević i Petra Benović. 3. mjesto osvojio je Ivan Kapraljević. Drugo mjesto je osvojio Jakov Kapraljević, a kao najuspješniji u ovoj kategoriji pokazao se Vito Ivanović.

U najstarijoj grupi, djeca do 15 godina, 4. mjesto dijele Matea Zvekan, Doris Jutriša i Ignacija Pavlović. Treće i drugo mjesto pripalo je sestrama Čačinović, Maji i Iloni, a kao najuspješnija se pokazala Petra Stošić. Medalje i dukse svim sudionicima turnira uručio je predsjednik kluba Igor Androš.

Pročitajte još