Održano 20. natjecanje Vatrogasne zajednice Našice – Galerija

vatrogasci1
vatrogasci1

Jučer je u Markovcu Našičkom na nogometom igralištu održano 20. natjecanje Vatrogasne zajednice Našice.

Iako se možda nekima činilo kako će kiša koja je počela padati uspjeti otjerati vatrogasce, o tome nije bilo niti govora. Očito je to “shvatila” i sama kiša pa je nakon sat vremena i vrijeme poslužilo te su sva natjecanja održana prema rasporedu na zadovoljstvo svih prisutni natjecatelja.

vatrogasci4

Ovo natjecanje kao i do sada tradicionalno je otvorio gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar, a tu su još također uz rekordno velik broj vatrogasaca iz čitave regije bili i predsjednik Vatrogasne zajednice Vlatko Gašić kao i predsjednik DVD-a Našice Zvonko Ljubljanović te gradska vjećnica Branka Baksa kao i predsjednik MO Markovac Mario Glavati.

vatrogasci2

Na kraju samog natjecanja, kada su podijeljene medalje i pehari i nagradne majice, za nekoliko riječi o samom natjecanju priupitali smo predsjednika Vatrogasne zajednice Vlatka Gašića.

vatrogasci3

„Vrlo mi je drago što mogu reći kako je ovo 20. natjecanje Vatrogasne zajednice Našice proteklo u najboljem redu. Od 1997. godine Vatrogasna zajednica je formirana u ovakvom broju DVD-a te smo uspjeli održali i natjecanja svake godine. Tako smo imali natjecanje u 8 postojećih kategorija, a nastupilo je ukupno 64 ekipe. Isto tako sa zadovoljstvom mogu reći kako je ovo najbrojnije natjecanje na području naše Osječko-baranjske županije. Natjecanje se sastojalo od natjecatelja,  sudačkog osoblja, tehničke komisije te ostale pratnje i sveukupno je bilo prisutno oko 750 ljudi. U našim natjecateljskim rezultatima naše su ekipe izuzetno kvalitetne, dobre i brojne. Zadovoljan sam sa postignutim rezultatima jer imamo za jesen odabranih 7 ekipa za državno natjecanje, a vidljivo je da su ekipe kvalitetne i pune potencijala. Tih 7 ekipa imaju još 3 mjeseca da se što bolje pripreme da našu Vatrogasnu zajednicu, a tako i grad Našice što kvalitetnije prezentiraju. Ovom prilikom se zahvaljujem našem gradonačelniku Krešimiru Žagaru za sve što pruža nama vatrogascima jer da nemamo takvu logističku pomoć i potporu od Grada te ostalih općina sigurno ne bih bili ovako dobri i kvalitetni.“ – rekao je predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2016/6mjesec/6/v4{/gallery}

bricks2016

Pročitajte još