Održane edukacijske radionice maturantima Srednje škole „Josipa Kozarca“ Đurđenovac

U sklopu preventivnog projekta „Sigurnost u cestovnom prometu“ policijski službenik Odjela prevencije Policijske uprave osječko – baranjske održao je dvije radionice učenicima završnih razreda Srednje škole „Josipa Kozarca“ Đurđenovac. Radionice su održana na temu sudjelovanja mladih vozača u prometu i o posljedicama prometnih nesreća u kojima su sudjelovali mladi vozači.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPrikazano je više medijskih objava i fotografija o posljedicama teških prometnih nesreća

Tijekom radionica učenici su upoznati s ograničenjima koja se odnose na mlade vozače te o potrebnoj prometnoj kulturi svih sudionika u cestovnom prometu. Konkretnim savjetima ukazano je na poželjno i propisano sudjelovanje u prometu. Tom prigodom je prikazano više medijskih objava i fotografija o posljedicama teških prometnih nesreća.

Svjesni činjenice da je prometni odgoj, poznavanje prometnih pravila i propisa te podizanje prometne kulture općenito jedan od prioriteta u edukaciji učenika, Policijska uprava osječko – baranjska nastavit će s predavanjima svim zainteresiranim odgojno – obrazovnim ustanovama s područja Županije osječko – baranjske.

Pročitajte još

Učitavanje...