Održana skupština udruge starih športova „Slavonac“ Našice

stari sportovi nasice 1
stari sportovi nasice 1

Jučer je 13.02.2016. godine s početkom u 18 sati po prvi puta u novim prostorijama Udruge starih športova „Slavonac“ Našice održana izvještajna skupština.

Uz brojne članove udruge prisutni su bili i gosti predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Josip Miletić, dopredsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Hrvoje Šimić, predsjednik Mjesnog odbora Grada Našica Josip Matek, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus, a zbog drugih skupština koje su također bile u tijeku gradonačelnik Krešimir Žagar se skupštini pridružio nešto kasnije.

stari sportovi nasice 3

Predsjednik Stjepan Konjetić otvorio je izvještajnu Skupštinu, pozdravio prisutne članove i goste te ih pozvao da minutom šutnje odaju počast preminulim članovima i  hrvatskim braniteljima poginulim u domovinskom ratu.

U nastavku skupštine jednoglasno je usvojen dnevni red u kojem je među ostalim usvojene izmjene i dopune Statuta Udruge starih športova „Slavonac“ Našice, izvješće o radu u 2015. godini, financijsko izvješće, izvješće nadzornog odbora kao i program rada i financijski plan za 2016. godinu.

Prigodnim govorima podrške i zahvale obratili su se predsjednik GV-a Josip Miletić, dopredsjednik GV-a Hrvoje dr. Šimić, predsjednik Mjesnog odbora Josip, predsjednik Športske zajednice Josip.

stari sportovi nasice 2

Nešto kasnije kao što smo spomenuli pridružio se i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar koji je također obećao punu podršku u daljnjem radu te ih je ovom prigodom i darivao vrlo interesantnim slikama koje će vjerujemo uskoro krasiti zidove njihovih novih prostorija.

stari sportovi nasice 4
stari sportovi nasice 5

Pročitajte još