Održana prva revija pasa u Našicama

Na središnjem trgu u Našicama održana je prva revija pasa “Dijete i pas” u organizaciji Kinološkog društva i Grada Našica u sklopu proslave Dana Grada Našica. Na reviji su se mogle vidjeti raznovrsne pasmine, od malih kućnih pasa do onih većih, a to je bila odlična prilika da ljubitelji pasa pokažu svoje ljubimce. U cijelom događaju najviše su uživali najmlađi posjetitelji.


Predstavljanje pasa

Tihomir Krumerac, predsjednik Kinološkog društva Našice, dodao da je cilj revije predstavljanje udruge, ali i općenito podizanje svijesti zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca te napuštenih životinja.

Tom prilikom predstavljen je rad radnih pasa i raznih tehnika poslušnosti, a potom pasa vodiča slijepih te lovačkih pasa.

Izvrsna promocija

Gradonačelnik Krešimir Kašuba osvrnuo se na prvu reviju pasa u Našicama, a za koju se nada da će postati tradicionalna jer opće je poznato da psi mogu postati najbolji prijatelji za cijeli život.

Ovom je prigodom gradonačelnik istaknuo kako je ovo jedna bitna manifestacija te izvrsna promocija našeg grada, ali i Kinološkog društva te njegovog djelovanja.

Stric pivo

Pročitajte još