Održana 5. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Našice na kojoj su dodijeljena sredstva udrugama i klubovima

Jučer je održana 5. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Našice na kojoj su članovi ponovno odobrili i razmotrili brojne zamolbe udruga i klubova, a pristiglo ih je 13. Sjednicu je otvorio predsjednik Vijeća, gospodin Darko Cerovski, pozdravljajući sve prisutne. Nakon što je jednoglasno usvojen dnevni red kao i prva točka – zapisnik s prethodne sjednice Vijeće je prešao na iduću točku – donacije Udrugama s područja Našica.

Tako je 300 eura dodijeljeno udruzi GUN Našice i Glazbenom društvu STRAT Našice, 490 eura dobila je Udruga za ruralni razvoj Slavonac, po 500 eura dobili su HVIDRA Našice, Gradska udruga umirovljenika Našice i URT “Nexe team” Našice. Nadalje, Mjesni odbor je dodijelio po 600 eura Udruzi Zagoraca KAJ Našice, Planinarskom društvu Krndija, Tamburaškom društvu Dora Pejačević i Udruzi umirovljenika MUP-a. Iznos od 700 eura dobit će NK Našk, a 800 eura ŽOK Našice.

Predsjednik Darko Cerovski pozvao je sve našičke udruge i društva da se jave na buduće natječaje

I ova je sjednica završila u ugodnoj i konstruktivnoj atmosferi, a predsjednik Cerovski izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima.

„Prije svega bih se zahvalio svim članovima Vijeća Mjesnog odbora i naglasio bih kako sam zadovoljan konstruktivnim radom kao na ovoj tako i na prijašnjim sjednicama. Uspješno smo prošli svih 13 zahtjeva tako smo svakom klubu ili udruzi dodijelili određeni iznos. Kroz ove zahtjeve vidimo kako su oni vrlo aktivni i žao mi je što Mjesni odbor nema više sredstava, ali s onim sredstvima kojima raspolažemo potpomažemo njihov rad. Ponovno pozivam ostale udruge i društva da se jave sa svojim zahtjevima kako bismo im mogli pomoći.” – rekao je predsjednik Cerovski.

Foto: Radio Našice, Kristijan Katarinček

Pročitajte još