Održana 130. redovna godišnja skupština DVD-a Našice

Održana 130. redovna godišnja skupština DVD-a Našice

Održana 130. redovna godišnja skupština DVD-a Našice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEOvog je vikenda, 24 02.2018. godine s početkom u 17 sati u prostorijama društva održana 130. redovna godišnja skupština DVD-a Našice

Vatrogasnu skupštinu otvorio je predsjednik društva Zvonimir Ljubljanović, te pozdravio sve nazočne goste i članove društva. Predsjednik Ljubljanović osvrnuo se na proteklu godinu, te rekao kako je zadovoljan s radom društva kao i svim članovima u društvu. Napomenuo je kako je društvo ponosno na radove u novom domu, te prihodima koji su članovi ostvarili putem pružanja usluga fizičkim osobama i tvrtkama na području grada. Pohvalio je i vatrogasne natjecateljske ekipe i njihove voditelje, te im je ujedno i čestitao na prošlogodišnjim rezultatima, a potom je zaželio puno sreće i uspjeha u nadolazećoj vatrogasnoj natjecateljskoj sezoni.

“Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice u protekloj 2017.godini interveniralo je ukupno 137 puta, a sve intervencije su odradili dobrovoljni vatrogasci bez ikakve naknade. ” – napomenuo je predsjednik Zvonimir Ljubljanović.

Jedan od prisutnih gostiju bio je i gradonačelnik grada Našica Josip Miletić koji se također obratio skupštini i svim ostalim gostima. Gradonačelnik je među ostalim naglasio kako je ponosan na rad i suradnju Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice i Javne vatrogasne postrojbe Našice.

Održana 130. redovna godišnja skupština DVD-a Našice

“Grad Našice svake godine izdvaja novce za rad društva, te ja kao gradonačelnik i Grad Našice će učiniti sve što je u našoj moći kako bi uvijek maksimalno pružili financijsku pomoć vatrogasnom društvu i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Našice.” – gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

Poslije gradonačelnika Miletića, za riječ se javio i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice gospodin Vlatko Gašić (DVD Stipanovci).

“Vatrogasna zajednica Našice ponosna je na rad dobrovoljnih i profesionalnih vatrogasaca grada Našice, te vam i ovim putem čestitam na požrtvovnosti. Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice uvijek je bila nositelj Vatrogasne zajednice Našice, te primjer drugim društvima kako treba raditi i voditi svoje matično društvo. Želim vam sretnu 130. obljetnicu društva, te puno sreće i uspjeha u tekućoj godini.” – rekao je predsjednik VZ Našice Vlatko Gašić.

Na kraju skupštine za riječ se javio i delegat Vatrogasne zajednice gospodin Željko Božić. „Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice u 2017.godini, ostvarilo je svoju vatrogasnu misiju. Kada kažem vatrogasna misija pod tim pojmom mislim na zaštitu i spašavanje ljudi i imovine na našičkom području, te napominjem kako građani grada Našica i okolice mogu u potpunosti biti sigurni, jer su Našički vatrogasci uvijek spremni za njihove potrebe“- rekao je za kraj Božić Željko.

Održana 130. redovna godišnja skupština DVD-a Našice

Na kraju skupštine predsjednik društva Zvonko Ljubljanović uručio je diplome za osvojen 18. turnir „Viktor Lončarić“ u kartanju strateške igre bela. Diplome su uručene vatrogascima Marku Radačić i Tomislavu Ivić.

Pročitajte još