Obnovljeno i uređeno dječje igralište na Šipovcu

Suradnjom Grada Našica, Udruge “Uvijek tu” i Nogometnog kluba Šipovac obnovljeno je i uređeno dječje igralište na Šipovcu. Gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Grada Našica Magdalena Vidaković Gelenčir obišli su ovu vrijednu investiciju za djecu i mladež.

Dopredsjednik udruge “Uvijek tu” Dražen Horvatek i predsjednik NK Šipovac Darije Knežić istaknuli su da je završena prva faza uređenja igrališta, dok će druga faza uključivati ​​izgradnju vanjskih terena za vježbanje i fitness centra na otvorenom. Kompletna vrijednost projekta u vrijednosti je 80.000,00 kn.

U tijeku je projektiranje i izgradnja svlačionica za potrebe NK Šipovac

Ističu kako su ideju realizirali iz potrebe zbog porasta broja djece i mladih obitelji te su se ovim putem zahvalili gradu Našicama na potpori. Dio sredstava prikupljen je prošle godine tijekom petog obilježavanja memorijala „Krešimir Ivić – jedan od nas“ a udruge i klubovi nastavljaju raditi na brojnim humanitarnim akcijama.

„Na Šipovcu je primjetna sinergija udruga i zajedništvo mještana koji su uvidjeli potrebu za uređenjem dječjeg igrališta. Ovim putem zahvaljujem se predsjedniku Udruge “Uvijek tu” Vjekoslavu Mahovliću, dopredsjedniku Draženu Horvateku i predsjedniku NK Šipovac Dariju Knežiću. Igralište je prijeko potrebno jer među 350 stanovnika ima čak sedamdesetak djece. Ulaganja se nastavljaju, a u tijeku je projektiranje i izgradnja svlačionica za potrebe NK Šipovac, čime će se nastaviti dosadašnja ulaganja u ovo jedinstveno prigradsko naselje. Također, do sada  smo investirali u kosilice za  NK Šipovac u vrijednosti od 17.000,00 kuna u suradnji sa Športskom zajednicom Osječko – baranjske županije.” – istaknuo je gradonačelnik Krešimir Kašuba obećavši daljnju pomoć u preuređenju igrališta, ali i drugim, sličnim vrijednim projektima.

Pročitajte još