Obilježavanje Dana narcisa u Našicama – Budi NARCISa – Pregledavaj dojke

Obilježavanje Dana narcisa u Našicama

Obilježavanje Dana narcisa u Našicama

Danas je Opća županijska bolnica Našice, podružnica Hrvatske udruge medicinskih sestara Opće županijske bolnice Našice u suradnji s udrugom „Otvoreno srce” obilježila Dan narcisa u Našicama. Na gradskom trgu su djelatnici Opće županijske bolnice Našice uz prisustvo ravnatelja Hrvoja Šimića i glavnu sestru bolnice Zvjezdanu Gvozdanović dijelili promotivne letke o prevenciji raka dojke i besplatno mjerili krvni tlak i razinu šećera u krvi.

Obilježavanje Dana narcisa u Našicama

Zvjezdana Gvozdanović pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Opće županijske bolnice Našice o akciji je izjavila

Danas je Opća županijska bolnica Našice, podružnica Hrvatske udruge medicinskih sestara Opće županijske bolnice Našice u suradnji s udrugom „Otvoreno srce” obilježila Dan narcisa u Našicama

„Danas smo se sastali da obilježimo dan narcisa u našem gradu sa našim sugrađanima i sugrađankama. Ovdje s nama su i volonteri udruge „Otvoreno srce” koji nam uvijek pomažu u našim akcijama. Akcija se odvija u organizaciji Opće županijske bolnice Našice i podružnice Hrvatske udruge medicinskih sestara Opće županijske bolnice Našice. Ovdje smo s našim medicinskim sestrama te našim sugrađanima mjerimo krvni tlak, guk, naravno sve besplatno i dijelimo narcise. Narcisi su cvijet koji predstavlja nadu i buđenje i s tim podsjećamo naše sugrađane i sugrađanke da redovito rade preglede dojki.”

[aigpl-gallery id=”18361″]

Pročitajte još