Obavijest iz Socijalne samoposluge Našice

Obavijest iz Socijalne samoposluge Našice

Obavijest iz Socijalne samoposluge Našice

Iz Socijalne samoposluge Našice javljaju nam se s nekoliko obavijesti za građane, ali i korisnike Socijalne samoposluge:

  1. Svi građani koji su se uključili u humanitarnu kampanju „Adventski kalendar za našičku socku“, svoje donacije mogu donijeti u subotu 22. prosinca 2017. od 17 do 19 sati u našičku socijalnu samoposlugu ili pozvati volontere na broj mobitela 098/180-9761, a koji će im onda doći u dogovoreno vrijeme otvoriti Socijalnu samoposlugu. Prema tome, Socijalna samoposluga ipak neće raditi na Badnjak.
  2. Također, sve do Nove godine, donacije se mogu ostaviti i u trgovačkom centru Konzum Našice u košaru za donaciju na samom ulazu u trgovinu.
  3. Socijalna samoposluga neće raditi u terminima između 23. prosinca 2018. i 13. siječnja 2019. zbog blagdanske pauze za volontere, ali i uobičajenih inventurnih poslova koje volonteri provode početkom svake godine.
  4. Također, svim građanima i ljudima dobre volje članovi i volonteri Humanitarne udruge Dar dobrote žele sretne i blagoslovljene predstojeće blagdane, te im zahvaljuju na svim donacijama kojim se uspjelo uljepšati blagdane onima koji su u potrebi.

Pročitajte još