Novi uspjeh našičkih stolnotenisača

 

Jučer je odigrano drugo kolo 1. hrvatske stolnoteniske lige. Stolnoteniski klub Našice igrao je u gostima protiv dvije ekipe iz Slavonskog Broda STK Graničar i STK Slavonski Brod, te su nakon duge borbe zabilježili dvije velike pobjede u 1. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi.

  • STK Našice – STK Graničar 4:0
  • STK Našice – STK Slavonski Brod 4:2

Za stolnoteniski klub Našice nastupali su: Domagoj Biber, Dražen Stanić, Damir Bogdanović i Igor Androš dok su u parovima igrali Damir Bogdanović i Dražen Stanić. Čestitke i pohvale svim igračima na trudu i zalaganju gdje su svi dali svoj doprinos ostvarenom rezultatu. Isto tako hvala i svim navijačima koji su došli podržati ekipu i navijati u Slavonski Brod.

Iduće kolo igra se 22.10.2022. u Našicama, a klub se nada dolasku velikog broja navijača i simpatizera dobrog stolnog tenisa koji će podržati ekipu u novim pobjedama.

Također, Stolnoteniski klub Našice i dalje vrši upis novih polaznika u školu stolnog tenisa te primaju curice i dječake već od 6 godina. Sve informacije oko rasporeda treninga i rada kluba možete dobiti od trenera Dražena Stanića na broj telefona 097 737 70 90.

Pročitajte još