Noć knjige 2022. u Gradskoj knjižnici Našice

Gradska knjižnica Našice jedna je od knjižnica koja i ove godine obilježava jedanaestu Noć knjige. Tema ovogodišnje Noći knjige je sloboda i knjiga kao prostor slobode.

Našička knjižnica se nalazi pred važnim razdobljem

Kako se Gradska knjižnica Našice nalazi u privremenom prostoru, Noć knjige će i ove godine obilježiti dugogodišnjim akcijama i aktivnostima. Spoj naslijepo s knjigom donosi dvadeset zanimljivih naslova. Ovo je aktivnost u kojoj posuđujte knjige bez da vidite naslovnicu, autora ili naslov. Zatim, Gradska knjižnica potiče svoje sugrađane da u akciji besplatnog učlanjenja pod nazivom Knjiga dostupna svima, postanu članovi svoje knjižnice i koriste usluge knjižnice. Od ponedjeljka, 25. travnja u prostoru Gradske knjižnice Našice možete ispuniti anketu Moja nova knjižnica te na taj način predložiti što bi tvoja knjižnica trebala uvrstiti u svoje poslovanje.

Naime, Gradska knjižnica se nalazi pred važnim razdobljem jer se krajem godine seli u stalni novi prostor Gregerove vile, koji osim prostora donosi i nov način poslovanja. Knjižnica željno iščekuje novi prostor i iduću Noć knjige koju nakon nekoliko godina simboličnog obilježavanja, planira obilježiti u pravom smislu tih riječi – NOĆ KNJIGE.

Pročitajte još