NK „Omladinac” Vukojevci održao izvještajno – izbornu sjednicu Skupštine

Jučer, 18. 2. 2024. godine, Nogometni klub „Omladinac” Vukojevci održao je redovitu izvještajno – izbornu sjednicu Skupštine. Klupske prostorije okupile su veliki broj članova kluba kao i gostiju koji su dali podršku radu „Omladinca” od kojih svakako treba izdvojiti gradonačelnika Grada Našica Krešimira Kašubu, predsjednika Športske zajednice Grada Našica Nikolu Antolovića te Dražena Ganzbergera, predsjednika Mjesnog odbora Vukojevci.

Sve okupljene je na početku sjednice pozdravio predsjednik kluba Josip Bastijan koji je podnio izvješće o radu i postignutim rezultatima, a ono je, kao i izvješće o radu seniorske i pionirske selekcije te izvješće o financijskom poslovanju jednoglasno usvojeno, a prikazan je i kratki video uradak o uspjehu „Omladinca”.

„Prošla godina donijela nam je izvrsne rezultate – ulazak u Prvu županijsku nogometnu ligu gdje smo pokazali da zaista pripadamo. Posebno smo ponosni na rezultate naših mladih igrača, što je rezultat njihovog truda i našeg trenera Ljube Prodanovića koji je dao izuzetno velik doprinos. Također smo ulagali u infrastrukturu tijekom prošle godine i ovim se putem želim zahvaliti Gradu Našicama koji je podržao naše napore. Bez njihove pomoći, ne bismo postigli sve ove rezultate. Imali smo dosta stvari koje smo trebali poboljšati kako bismo mogli igrati u Prvoj županijskoj ligi i Grad nam je pružio ključnu podršku. U narednom periodu želimo ostati sportski konkurentni, možda čak i poboljšati trenutni položaj u trećoj ligi. Imamo planove za uređenje tribina i druge dijelove igrališta, naravno, ovisno o sredstvima koja možemo osigurati. Nadamo se i daljoj pomoći Grada kao i drugih sponzora u ostvarivanju tih ciljeva.” – izjavio je predsjednik Bastijan još jednom se zahvalivši svima na podršci.

Grad Našice prepoznaje važnost ulaganja u sportske aktivnosti

Također, jučer je razriješena dosadašnja Uprava kluba, a na njihova mjesta došli su novi dužnosnici. Za predsjednika je ponovno izabran Josip Bastijan, a za dopredsjednika Miroslav Jović. Funkciju tajnika obnašat će Siniša Maljarić, a dužnost blagajnika pripala je Darku Koprivčiću. Uz njih novi članovi Izvršnog odbora su Krešimir Antolović, Miro Bastijan, Mario Bijuklić, Josip Cingel, Darko Demeterfi, Ivica Jović, Ivan Koprivčić, Đuro Lukić, Neven Novaković, Ivan Tržić te Ivan Zečević. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Jozo Antolović, a za članove Igor Bastijan, Katarina Gašparić, Franjo Matajčević i Josip Sudarić.

Čestitke radu Kluba uputio je i gradonačelnik Krešimir Kašuba najavivši daljnju podršku.

„Posebno želim čestitati upravi i predsjedniku, gospodinu Josipu Bastijanu, na iznimnim rezultatima postignutim u protekloj godini. Ova sjednica je prilika da istaknemo njihov veliki uspjeh koji uključuje ulazak u viši rang natjecanja i treće mjesto na ljestvici. Čestitam i Nogometnom središtu na postignutim rezultatima, a Grad Našice prepoznaje važnost ulaganja u sportske aktivnosti. Ovi uspjesi su poticaj za nastavak ulaganja i s klubom ćemo raditi na daljnjem razvoju. Posebno želim istaknuti veliku animaciju djece i mladih što je rezultat rada Kluba i njegovog pozitivnog utjecaja na sportski duh mjesta. Grad Našice će i dalje pružati punu podršku „Omladincu” te im želim još mnogo uspjeha u budućem radu.” – zaključio je gradonačelnik Kašuba.

NK „Omladinac” je povećao članstvo u mlađim kategorijama

Također, predsjednik Športske zajednice Nikola Antolović je naglasio odličnu suradnju s Nogometnim klubom „Omladinac” čestitavši im na dosadašnjim uspjesima.

„Danas slavimo izniman uspjeh NK „Omladinac” koji trenutno zauzima 3. mjesto Prve županijske lige i ovo je rezultat ozbiljnog rada, a iza svega stoji izuzetan trud i angažman agilnog predsjednika Josipa Bastijana. S iznimno kvalitetnom upravom, NK „Omladinac” je povećao članstvo u mlađim kategorijama formiranjem mlade pionirske ekipe, a u planu je i verificiranje ekipe početnika. Ova postignuća rezultat su sinergije između Grada Našica, Mjesnog odbora Vukojevci, Turističke zajednice i Športske zajednice Grada Našica uz ambiciozne planove predsjednika kluba i Izvršnog i Nadzornog odbora. Naglasio bih kako kontinuirano ulažemo u prostorije, mlade talente i razvoj sporta čime postajemo primjer uspješnog sportskog modela. Kao dodatno priznanje, želim istaknuti da je Nogometno središte Našice prepoznalo trud i rad igrača, trenera kao i cijele organizacije Nogometnog kluba „Omladinac” te smo ih nagradili titulom najboljeg nogometnog kluba u 2023. godini. Posebno želim čestitati Ljubi Prodanoviću koji je zasluženo ponio titulu najboljeg trenera u prošloj godini. Hvala svima koji su doprinijeli ovom veličanstvenom uspjehu i veselimo se budućim izazovima koje ćemo zajedno savladati.” – rekao je predsjednik Antolović. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još