Panon – gradnja ustupila besplatno prostor udruzi Dar dobrote

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPanon – gradnja d.o.o. članica Nexe grupe ustupila je u besplatni najam Humanitarnoj udruzi Dar dobrote prostor za provedbu projekta „Zaželi R.A.D.O.S.T. – raditi, aktivirati se, doprinijeti, ojačati, suosjećati, truditi se!“. Prostor je uredski i nalazi se na adresi Sokolska 30, PP7, u Našicama. Projekt traje 28 mjeseci te je na toliko mjeseci prostor i ustupljen.

Cilj projekta je zapošljavanje 10 nezaposlenih žena s lokalnog područja na vremenski period od 24 mjeseca. Svrha ovog projekta je pružanje pomoći i podrške krajnjim korisnicima pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Projekt je financiran u 100%-tnom iznosu sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda ukupne vrijednosti od 1.847.448,68 kuna. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, regionalni ured Osijek te Centar za socijalnu skrb Našice.

 

Ovo je jedna od mnogobrojnih donacija kojom je Nexe grupa podržala Humanitarnu udrugu Dar dobrote tijekom njenog postojanja unazad šest godina. S obzirom da se jedini prostor koji Udruga ima na raspolaganju koristi za potrebe poslova Socijalne samoposluge Našice, iz udruge Dar dobrote ističu da će ovo itekako olakšati rad administrativnih poslova udruge, ali prvenstveno provedbu prvog samostalnog EU projekta udruge. Svaki radni dan, u periodu od 7 do 15 sati, za bilo kakva pitanja vezana uz provedbu projekta, ali i druge aktivnosti udruge, možete se obratiti u novootvoreni ured.

Pročitajte još

Učitavanje...