Nexe opet bolji od Alingsasa – Branko Tamše startao velikom pobjedom!

NEXE je još jednom svladao švedski Alingsas u fantastičnoj utakmici 7. kola EHF Euro lige. Ovoga puta na domaćem terenu i s novim trenerom na klupi.

Prvi veliki test Branko Tamše položio je s vrlo dobrim, jer kako je izjavio nakon utakmice, ima tu još puno prostora za napredak i velike stvari koje planira ostvariti sa svojom novom momčadi. Slažemo se, ali prvi dojam nesumnjivo je vrlo upečatljiv jer već nakon prvih 60 minuta od kako je sjeo na klupu našičke momčadi mogao se uočiti njegov potpis.

Branko Tamše

Nakon početne nervoze i vodstva gostiju, stvari vrlo brzo sjedaju na svoje mjesto i Gromovi preuzimaju kontrolu ali i inicijativu i na odmor odlazimo s pristojnih dva razlike. U nastavku prednost se povećava na +5 i pali alarm kod Šveđana koji zovu time out i pokušavaju prekinuti nalet domaće ekipe. NEXE igra fanatično u obrani i ne dopušta nikakvo iznenađenje, sjevaju kontre i polukontre i desetak minuta prije kraja prednost se penje na velikih 6 pogodaka prednosti. Do kraja utakmice rutinirano držimo prednost i mirno privodimo utakmicu kraju.

Halil Jaganjac

Velika pobjeda i dva velika boda za nastavak europske priče, koja se nastavlja dvomečom protiv turskog Bešiktaša. Na krilima nezaustavljivog Halila Jaganjca, koji je bio prvo ime večerašnje utakmice s čak 13 postignutih pogodaka, kompletna je momčad disala kao jedan i ostvarila novi veliki europski uspjeh. Ostaje jedino žal što su tribine ponovno bile prazne, kakva bi to bila atmosfera!

Pročitajte još