Nesreća na radu


Kako doznajemo iz PU osječko – baranjeske jučer, 31. listopada, oko 8 sati, u Ernestinovu, u dvorištu tvrtke, radni stroj viličar prešao je preko noge radnika 52-godišnjeg hrvatskog državljanina. Radnik je prevezen u Kliničku bolnicu Osijek, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće o događaju.

 

Krađa novca iz ugostiteljskog objekta

Jučer, 31. listopada, u noćnim satima, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i ukrao nekoliko tisuća kuna vlasništvo pravne osobe iz Ladimirevaca. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

 

Pronalazak minsko – eksplozivnog sredstva

Jučer, 31. listopada, u Osijeku, građanin je tijekom obavljanja građevinskih radova pronašao minobacačku minu. Policijsku službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave osječko – baranjske minobacačku minu je na siguran način izuzeo s mjesta pronalaska.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana su tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće i jedna na području Đakova.

Stric pivo

Pročitajte još