Nepoznati počinitelj fekalijama premazao sprave na dječjem igralištu u centru grada

Nevjerojatno, ali istinito, neodgovoran pojedinac ili skupina osoba u noći s ponedjeljka na utorak, ali u noći s utoraka na srijedu u centru grada Našica na dječjem igralištu u perivoju dvorca Pejačević fekalijama je premazao dječje sprave.

Dva puta ponovljen ovaj neshvatljiv čin

Kako saznajemo ovaj nevjerojatan i gnjusan čin napravljen je čak dva puta, dakle prvi dan s ponedjeljka na utorak, tijekom noći osoba ili više njih je dječje sprave (njih nekoliko) premazala govnima. U rano jutro u utorak to su primijetili djelatnici Našičkog parka te su sve sprave temeljito očistili i dezinficirali. Nažalost, sličan scenarij se dogodio i dan nakon toga. Naime, neodgovorna osoba (u najblažem smislu) je ponovila taj nezapamćeni čin te isto tako premazala fekalijama cijeli dječji tobogan što možete pogledati i na priloženoj fotografiji.

Na mjesto događaja ponovo su izašli djelatnici Našičkog parka te ponovo temeljito očistili i dezinficirali sve sprave.

Kamere se pregledavaju i policija traga za počiniteljima

Policija je o svemu obavještena te provodi pojačani nadzor, a pregledavaju se i kamere koje su postavljene u centru grada Našica te će se najvjerojatnije počinitelj/i vrlo brzo i pronaći.

Kako smo i započeli ovaj tekst, nevjerojatno je da se netko odvažio učiniti ovo nedjelo, ako znamo da se ovim spravama služe naši najmlađi sugrađani te je samim time i ovaj čin još gori.

Pročitajte još