Našički biciklisti vrlo uspješni na domaćoj utrci

giant1

giant1

Šestu godinu za redom, Biciklistički klub Našice je organizirao utrku na jezeru Lapovac. Utrka se vozi u sastavu Slavonske brdsko-biciklističke lige Giant.

 

Prekrasno vrijeme privuklo je natjecatelje i to njih sedamdesetak, kako iz Hrvatske tako i iz Mađarske, Crne Gore te BIH. Vozila se kružna staza dužine 4 km sa 120 m uspona po krugu. Brza, fluidna staza, potpuno preuređena ove godine za potrebe utrke s promijenjenim smjerom. Utrka se vozila u 8 kategorija a na startu su bila desetorica domaćih natjecatelja. Prve kategorije krenule su u 11 h.

Posebno moramo naglasiti da smo imali dvojicu kadeta kao debitanti. Patrik Elijaš na svojoj prvoj utrci završava na postolju na odličnom 3.mjestu a Dennis Duvnjak na 5.mjestu. Čestitke našim mladim snagama!

U kategoriji Master C Duško Marić je završio na 4.mjestu. U kategoriji Master B Tihomir Šatrović završava na 5. mjestu a Zvonko Kremer na 14.mjestu.

U 13h vozile su se najjače kategorije. U kategoriji elit, Hrvoje Maretić odustaje nakon prvog kruga dok je u kategoriji Master A bilo jako dobrih rezultata. Ivan Adžić je završio na 2. mjestu, Robert Hotko na 3. mjestu, Antun Umiljanović na 5. mjestu te Ivan Vujić na 11. mjestu. 

Prisutnost klubova iz nama susjednih zemalja samo pokazuje kvalitetu utrka koje se organiziraju i konstantno povećanje natjecatelja iz utrke u utrku.

Slijedeća utrka SBBL lige vozi se 18. lipnja., Uphill Velika, u organizaciji BBK Požega.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/6mjesec/12/v3{/gallery}

Pročitajte još