Našički biciklisti vas pozivaju na rekreativno – memorijalnu vožnju „Sjećanje na Gašu”

U sjećanje na prerano preminulog prijatelja, planinara, trkača i rekreativca Gabrijela Damjanovića, većini znanog kao Gašo, našički biciklisti – rekreativci vas pozivaju na memorijalnu vožnju „Sjećanje na Gašu“ do svima omiljene destinacije – planinarskog Doma Tivan u Gazijama. Vožnja će se održati u nedjelju 7. 5. 2023.

Okupljanje kod sjenice u centru i polazak u 9:00 do Martinskog groblja gdje će se upaliti svijeća i, tko želi, uz molitvu se prisjetiti prijatelja i poznanika. Put se nastavlja preko Seone i Gornje Motičine do Gazija gdje će se uz okrijepu malo odmoriti, družiti i spremiti za povratak nazad.

Povratak preko Donje Motičine

Kako je put većinom makadam, preporučaju se bicikli sa širim gumama, kacigu i vodu za osvježenje. Za one koji ne mogu izvesti uzbrdice, ne sramite se, slobodno gurajte bicikle. Za mlađe od 16 godina kaciga obavezna i poželjna pratnja roditelja ili poznate starije osobe. Rekreativna vožnja je dobrovoljna i svaki sudionik odgovaran je za vlastitu sigurnost i postupke. Ako niste u kondiciji, ne brinite se, ovo nije utrka već je to lagana vožnja i uživanje u prirodi. Sretno svima i samo po pedali!

Pročitajte još