Hrvatska – “Final Fight” – Mirko Filipović protiv Ray Sefa

mirko8_3_1a
Dan kada ćemo ponovo moći uživati u borbama Mirka Filipovića je sve bliže. Ukoliko niste upoznati, Cro Cop će 10.ožujka u 19 sati u zagrebačkoj Areni sudjelovati na borilačkom spektaklu pod nazivom “Final Fight”.
Između 9 borbi koje su pred nama rukavice će ukrstiti naš Mirko Filipović protiv vrlo poznatog Ray Sefa, koji je čak osam puta bio u finalu K-1 World Grand Prix-u. Iako je sam naziv pod nazivom “Konačna borba” ona u stvari prema riječima Mirka nije zadnje što ćemo vidjeti od našeg borca. Kako je i sam naglašavao, napokon je bez ozljeda te je po prvi puta napokon sasvim zdrav i spreman za ovaj spektakl. Sefo i Filipović se vrlo dobro poznaju te su u svakom trenutku pokazali veliko poštovanje jedan prema drugome, ali su isto tako istaknuli kako za vrijeme borbe neće biti susprezanja da jedan od njih završi na podu.
Ovaj veliki spektakl do sada nije viđen na našim prostorima te se organizatori nadaju kako će zagrebačka arena biti prepuna. Ulaznica, koliko smo upoznati još uvijek ima i svi oni koji žele nešto više saznati o ovome ili kako nabaviti ulaznice neka posjete http://www.finalfight.hr
Mirko Filipović je oduvijek isticao kako je njegova želja nastupiti pred domaćom publikom pa će ovo biti i ostvarenje njegovog sna. Sve ove godine Filipović je nama ljubiteljima ovog sporta dao puno, pa bi isto tako bio red da se i mi njemu zahvalio na ovaj način te ga podržimo dolaskom u zagrebačku arenu u što većem broju. Cijena ulaznica se kreće od 150 kuna na više ali isto moramo reći kako je za ovakav spektakl to stvarno sitnica. U Hrvatskoj je bilo pokušaja da se ovako nešto organizira ali nikada nije bilo na tako visokom nivou.
Uz ova dva renomirana borca Mirka i Sefa, u subotu će na programu biti također i ostalih 8 borbi tako da zabave ovakvog tipa neće nedostajati.
mirko8_3_2a
Foto: Screenshoot http://www.finalfight.hr 

Pročitajte još