Našice – Pučko otvoreno učilište NAŠICE

uciliste8_12_1a

Pučko otvoreno učilište NAŠICE ustanova je za obrazovanje odraslih u prekvalifikacijama, doškolovanju, stjecanju srednje stručne spreme, osposobljavanjima i majstorskim ispitima. Uz partnerstvo s učilištem Mentor i učilištem Andragog, postali smo regionalni lider na tržištu u segmentu obrazovanja.

Nakon dugo vremena u kojem su Našice bile u određenom vakuum prostoru obrazovanja, prepoznali smo potrebu za otvaranjem obrazovne Ustanove. Do nedavno se na obrazovanje moralo odlaziti u udaljene gradove kao što su Osijek i Đakovo što je u konačnici stvaralo probleme polaznicima u smislu velikih putnih troškova, gubljena vremena, izostajanja sa radnog mjesta i td.

Danas se otvaranjem Ustanove u Našicama ta slika u potpunosti mijenja. Obrazovanje se od sada odvija u našem gradu bez putovanja i gubljenja dragocjenog vremena, što uvelike smanjuje troškove i brige samim polaznicima.

Važno je napomenuti da u prvoj godini rada Učilište Našice svojim polaznicima daruje popuste od 10-50%., kao i mnoge AKCIJE, a sve se aktivnosti mogu pratiti na facebook profilu  učilišta Našice, stoga nam budite prijatelji, lajkajte nas!!!

Uključivanjem u javno partnerstvo i aktivnom suradnjom s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, putem natječaja, omogućiti ćemo osobama s evidencija nezaposlenih pri zavodu besplatno školovanje za ona zanimanja koja kao potrebna na tržištu rada oglasi sam Zavod (deficitarna zanimanja).

Danas Učilište Našice obrazuje odrasle osobe u mnogim sektorima obrazovanja:

Sektor Ekonomija, trgovima i poslovna administracija

Ekonomist – AKCIJA

Prodavač

 

Sektor Promet i logistika

Tehničar cestovnog prometa

Vozač motornog vozila (kv-vozač)

 

Sektor Ugostiteljstvo i turizam

Hotelijersko-turistički tehničar

Kuhar

Konobar

 

Sektor Graditeljstvo i geodezija

Građevinski tehničar

Monter suhe gradnje

 

Sektor Elektrotehnika i računalstvo

Elektrotehničar

Tehničar za računalstvo

 

 

Uz srednjoškolska obrazovanja u Ustanovi se provode i mnoga osposobljavanja:

 

Osposobljavanja iz osobnih potreba:

Njegovatelj/ica –  AKCIJA

Kozmetičar/ka

Ugraditelj/ica umjetnih noktiju

Vizažist/ica

Somelijer/ka

Sobarica

 

Rukovatelji radnim strojevima:

Viličarom

Bagerom utovarivačem

Bagerom rovokopačem

Hidrauličnim dizalicama

Motornim pilama…

 

Osposobljavanja kandidata za vozače C i C+E kategorija (teretna i priključna vozila)…..

Trenutno je polaganje na AKCIJI od nevjerojatnih 50%….

 

REZIMIRAJMO!!!

Cilj naše misije – mijenjati kvalitativnu strukturu radno sposobnog stanovništva, društva znanja, društva boljeg sutra. Obrazovanje je prvi preduvjet u ostvarenju tog cilja jer stara poslovica kaže: ZNAM, DAKLE VRIJEDIM!!!

Pučko otvoreno učilište Našice potražite na adresi Kralja Tomislava 6 (zgrada Crvenog križa) u Našicama. Kontaktirajte nas  putem facebook profila Učilište NAŠICE ili se zaputite u tajništvo učilišta kod naše voditeljice Jelene Điri, mag.oec ili telefonom na broj 095/4252-695.

 

Učilište Našice, mjesto gdje se obrazuju svi……

…..budi mudar

…..dođi i ti

Pročitajte još