Našice – Akcija “Blagdani bez alkohola”

blagdani6_4_1a

Iz policije obaviještavaju sve sudionike u prometu kako će dana 09.04.2012. godine u vremenu od 09,00 do 11,00 sati, na području Policijske postaje Našice provoditi preventivni projekt pod nazivom “Blagdani bez alkohola“.

Projekt će se provoditi na način da će prilikom nadzora prometa vozača osobnih vozila policijski službenici Policije u zajednici, Policijske postaje Našice uz uobičajeni nadzor vozača i vozila u prometu dijeliti promotivne informativne letke čija je svrha individualnim pristupom u komunikaciji s građanima ukazati na potrebu odgovornog i savjesnog ponašanja u svim životnim situacijama, a posebice u prometu.

Preventivni projekt se provodi tijekom cijele godine, u sklopu obilježavanja blagdana, a zamišljen je kao jedan u nizu preventivnih aktivnosti usmjerenih na povećanje sigurnosti građana. Posebna zadaća projekta je ukazati na štetnost konzumiranja alkohola i smanjenje stradavanja mlađih osoba u prometu. Vozači se žele senzibilizirati na opasnosti i probleme sa kojima se mogu suočiti ukoliko sudjeluju u prometu pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još