Nova odličja za Taekwondo klub Našice

Prošle je subote Taekwondo klub Našice nastupio jena 19. Susedgrad Sokol pokalu koji se održao u Podsusedu u dvorani Sutinska Vrela. Organizator ovog natjecanja je taekwondo klub Susedgrad Sokol iz Podsuseda, ono je bilo i kriterijski turnir za ulazak u kadetsku reprezentaciju RH.

Natjecanje je organizirano u tri discipline borbe, forme i KICK za najmlađe. S oko 650 prijavljenih natjecatelja ovo je prvo veće natjecanje koje je organizirano na području RH od kada su mjere vezane za COVID-19 popustile. Bilo je prekrasno vidjeti punu dvoranu natjecatelja koji su se natjecali na 8 borilišta.

Taekwondo klub Našice nastupio je s 18 natjecatelja u sve tri kategorije

U formama je nastupilo 6 natjecatelja koji su u juniorskoj kategoriji, uz trenera Branka Leša, osvojili dva srebra Barišič Julia i Niko Nogić te Mila Barišič broncu, a trenerica Ana Kalman vodila je ekipu u borbama. Nastupila su 4 natjecatelja – Petra Nogić bronca i Petra Tomljanović osvojile su broncu. Treba napomenuti kako je zbog ozbiljne ozljede stopala Petra Tomljanović, na žalost, morala predati borbu. Kikići predvođeni trenericom Majom Hodanovac nastupili su u dvoje kategorije i osvojili tri medalje. Brončanu medalju osvojile su Petra Šebalj i Nera Galić dok je zlatnu medalju sa 331 bodom osvojio Josip Mario Bureš.

Svim natjecateljima čestitamo a u klubu teku daljnje pripreme za nadolazeća natjecanja i polaganja.

Pročitajte još