Našice – Predstava “Tko je smjestio vuku”

nikola6_12_1a

Jučer je u Domu kulture u Našicama povodom blagdana Sv. Nikole za sve mališane grada Našica i okolice održana predstava “Tko je smjestio vuku‟, u organizaciji Društva Naša djeca Našice. U predstavi su sudjelovali: dramska i ritmička skupina DND-a, Zbor Maslačak, ritmička skupina 4.r PŠ Markovac i ritmička skupina Našičko sunce, dok su pozornicu uredili Dječji forum i likovno-kreativna radionica.

U prijepodnevnim satima, i to u 8.45 i 14.00 predstava je odigrana za učenike dviju našičkih osnovnih škola (1.-4.r.), te u 10.00 za polaznike dječjeg vrtića Zvončić , dok su u večernjoj predstavi, koja je počela u 18.30, uživali mnogobrojni građani, koji su i ove godine bili oduševljeni izvedbom talentirane našičke djece. Svako mjesto u kino-dvorani bilo je popunjeno, a tražilo se i mjesto više.

{gallery}Slike_tekstovi/zanimljivosti/2011/12/6a/v1/v1{/gallery}

Kako smo saznali od organizatora, predstavu je samo jučer pogledalo čak oko 1000 djece što je samo samo po sebi veliki uspjeh ove predstave i svih onih koji su sudjelovali u ovome.

Kao što nam je i najavila predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić, djeca osnovnih škola i dječjeg vrtića od Sv. Nikole dobili su na dar slatke poklon pakete. Gđa. Vlajnić se ovim putem i zahvaljuje Mjesnom odboru grada Našica i mnogobrojnim donatorima, uz čiju pomoć su uspjeli prikupiti potrebna sredstva i osigurat oko 900 paketića. „Ponosni smo i sretni što smo i ove godine našim najmlađima uspjeli pokloniti pakete u prosincu, mjesecu darivanja, te razveseliti djecu našeg grada‟, rekla je Darija Vlajnić.  Također se zahvaljuje gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Žagaru, što su im i ove godine omogućili prostor kako bi razveselili naše najmlađe sugrađanine.

nikola6_12_2a

Sveti Nikola je u prijepodnevnim oko 11.30 sati uspio posjetiti i najmlađe pacijente na odjelima pedijatrije i kirurgije Opće županijske bolnice Našice, te ih razveseliti raznim prigodnim darovima, te im olakšati bolničke dane, kako bi im barem nakratko prošli ugodnije i zabavnije.

Za kraj moramo zahvaliti i Svetom Nikoli koji je uvijek dolazio te mu ovim pute želimo što manje posla i što više sretne male djece.

Napomena!

Ostale slike moći ćete pogledati u Slavonskom Oku ili dobiti preko DND-a Našice na DVD-u.

Pročitajte još