Mali nogomet – Pobjeda Našičana za kraj i najbolji rezultat od kada se natječu u 2. HML

mnk4_5_2012

2. hrvatska malonogometna liga 18. kolo ( posljednje ove sezone)

MNK NO LIMIT VIROVITICA – MNK NAŠICE 4-5 (2:2) ! 
Dvorana tehničke škole u Virovitici
Gledatelja: 50
MNK NO LIMIT VIROVITICA
Resler,Filipović,Rajnović,Filipović,Vaclavek,Filipović,Rajhert,Gojević,Dežmarić,Petrović,Kurjančić.
Trener: Tomislav Filipović
MNK NAŠICE: Banović,Brkić,Pinter,Šulava, Horvatek,Ćosić,Prevolšek M.,Benotić,Kapraljević ml.
Trener: Miroslav Mijić
Strijelci za MNK NAŠICE bili su: 2 Vedran Pinter, a po 1Tomislav Horvatek, Ivan Kapraljević te Mario Prevolšek !
Posljednje dvije utakmice (Ivankovo – Osijek 031 i No Limit – Našice ) zadnjeg 18. kola igrane su u isto vrijeme četvrtak 20,45h budući da su sva četiri malonogometna kluba kluba mogli postati prvaci lige i dohvatiti mjesto koje vodi u kvalifikacije za prvu ligu.
Našičani su hrabrom igramo uspjeli pobijediti vrlo dobre Virovitičane na njihovom terenu ali to nažalost nije bilo dovoljno za prvo mjesto na tablici, budući da su Ivankovo i Osijek podijelili bodove ( 6:6) i tako je MNK Ivankovo postao prvak lige. 
Valja napomenuti da bi malonogometni klub Našice bio uvjerljivo prvi na tablici da mu se nije za zelenim stolom oduzelo 6 bodova u seniorskoj konkurenciji zbog ne nastupanja juniora. Ovako je našički malonogometni klub završio na izvrsnom 2. mjestu što je najbolji uspjeh kluba od kada se natječe u 2. hrvatskoj malonogometnoj ligi.
Ovaj uspjeh je još veći kada se zna da malonogometni klub mjesecima nema Upravu koja ih je napustila zbog spora sa sportskom zajednicom grada Našica oko organizacije božićnog turnira. Igrači se uz trenera Mijića sami brinu o svemu i uspijevaju klub održati na životu, što je za svaku pohvalu. Ovog proljeća nisu izgubili niti jednu jedinu utakmicu ali odluka oko oduzimanja bodova koštala ih je kvalifikacija za prvu ligu ! 
Ovim putem ima čestitamo na lijepom uspjehu ove sezone kojim su promicali ima našeg grada. I nadamo se da će već iduće sezone klub biti posložen kako treba biti jedan sportski kolektiv. Da će prvenstveno doći nova Uprava, sponzori a u njihove nove pobijede i rezultate ne sumnjamo !
Ove sezone za Mnk Našice nastupali su: Marijo Banović, Mario Bernić, Dejan Kresoja, Marin Brkić, Ivan Purgar, Ivan ml Kapraljević, Dino Galinec, Hrvoje Galinec, Davo Benotić, Tomislav Horvatek, Vladimir Torčić, Vedran Pinter, Mario Prevolšek, Danijel Ćosić, Jure Nekić,Tomislav Brkanić,Renato Lukačić.

Pročitajte još